Chanel Fragrances Cosmetics SkinCares Wholesale

Parfym flyter tillsammans med stämningen

Den botaniska studier har visat att anläggningen kommer att släppa en annan miljö, olika smak. De har sina egna regionala advokater, angränsande mark, växt, kommer smaken att vara annorlunda. I själva verket nära besläktad med kroppen av atmosfären och stämningen i var och en av oss, även om du använder samma parfym kommer att visa en annan aspekt på grund av de olika humör, 350.000 typer av lukt i världen, 3.500 typer av örter växter, endast 200 sorters lukt upplöses så småningom i alkohol och destillerat vatten för att bli en parfym.

Den parfymör Rudolf - Let Park Seoul sade: "Med en touch av fruktig, frisk smak, kommer smaken av blommor och Woody orientering efter smak vara mycket kalla temperaturer för att mobilisera entusiasm din kropp, värmer i kroppen tillsammans med parfymen kommer du att ditt humör blir bättre och bättre ovetande! "

De flesta hålla din sprit och lindra trycket på parfym bör innehålla följande bland dessa komponenter:

Den aromatiska gröna örter rosmarin, barr, järnek klass bäst.

2 citron är en frukt Hong klass druvor, citrus, citron, är kalk det bästa.

Vatten Hong klass, tång, hav aromatisk bäst.

4 te och kryddor, grönt te, kanel bäst.

5 aromatisk mynta, spanska mynta, pepparmynta, eukalyptus bäst.

Champs Elysees, fylld med doften diffusa, ser vi också ett leende simma Paris tjej?

 1. F.Krizia FLORI DI KRIZIA EDT SP 100ml Women's Fragrances
 2. F.Krizia FLORI DI KRIZIA EDT SP 55ml Women's Fragrances
 3. Sisley HYDRA - FLASH 60g SkinCare
 4. Brand Wholesale Women's Fragrances
 5. Chanel CHANEL COCO EDT SP 50ml Women's Fragrances
 6. Chanel CHANEL COCO EDT 4ml Women's Fragrances
 7. Chanel CHANEL COCO EDP 50ml Women's Fragrances
 8. Boucheron BOUCHERON men's Fragrances
 9. Roccobaroc ROCCOBAROCCO JEANS EDT SP 75ml Women's Fragrances
 10. Roccobaroc ROCCOBAROCCO JEANS EDT 6ml Women's Fragrances

如何選用化妝品?

 有不少人對化妝品的成分不瞭解,往往在選擇化妝品的時候,首先注重的是它的香味。雖然香味很重要,但更重要的還是化妝品的質量,因為質量不良的化妝品,最容易損傷皮膚。正確地選用化妝品要注意以下內容:

 選擇化妝品應首先注意有無檢驗合格證和衛生許可證。注意化妝品出廠日期。一般來說,膏、霜、蜜類產品盡可能在出廠一年至一年半內用完。認真閱讀說明書,注意使用方法和注意事項。

 選擇化妝品時要看化妝品的顏色是否鮮艷,如發現變色,或有紅、黑、綠等顏色的霉斑或顏色黯淡,說明是過期產品或製造時添加色素有誤,不能使用。如外觀出現混濁、油水分離或出現絮狀物,膏體干縮、裂紋,則更不能使用。

 化妝品的氣味優雅,沁人心脾,而沒有刺鼻的怪味,如果有變味或異味則不能使用。

 化妝品要求質地細緻,因為質地越細膩,其與皮膚的附著性也越大,擦在皮膚上才顯得自然貼切。下面介紹幾類常用的化妝品的鑒別方法:

 乳液 在選擇乳液狀的化妝品時,最重要的是留意乳化作用是否良好,良好品質的都具有明亮的光澤;反之,光澤暗的就不好,應小心分辨。

 收斂性化妝水 它是完全呈透明狀的,所以在選擇的時候要特別注意由瓶外看進去是否透明度正常和沒有沉澱物,如果不透明,那就不合格了。

 霜狀化妝品 在化妝品當中,用得最廣的就是日霜、晚霜、護膚霜,不論任何年齡人士都有此需要。良好的霜狀護膚品,看起來雪白而且鮮艷,氣味清新,反之如果品質不好的其表面看來黯淡無光澤,氣味混濁,試用時感覺並不舒服,而是有粗糙的感覺。因此在選擇時要仔細地試用一下,就能感受到的是優質還是劣質了。

 夏季的化妝品 通常是為常常抹汗而設計的,為防止脫妝,加入了不少乳化劑及其附加物。從這一點可以看出,夏季用的化妝品危險性較大,必須在使用前以「接觸試驗法」檢測,結果為陰性才可使用,陽性就不宜使用。


Dior Arden Jaguar Lancome Perfumes Wholesale

Sport parfym närmade oss

Avsluta övningen är det lätt att svettas, höll våta kläder till hennes kropp, rörelse efter ett gott humör plötsligt halveras, plus då flöt Lianglv en dålig lukt, helt enkelt Xunde som finns liggande i jord. Det föreslogs att vid denna tid bör sprayas med parfym, svett och parfym blandas med fler människor på avstånd. Body andas doften av färskt rent respekt för andra, utan också för sin vård, vilket är orsaken till sporten parfym.

Parfym har en lång historia, var världens första flaskan av sport parfym formellt publicerades 1996. Ralph ‧ Lauren är en av amerikanerna som bor i Paris, fanatism av den franska parfym, plus de flesta amerikaner är bra på idrott och fritid sätt för honom organiskt tillsammans. Paris populära parfym är för stark, skulle rörelsen vara kontraproduktivt. Så han började leta efter en lämplig användning av parfym i rörelsen. År 1996, för Polo, utformad Lauren en lätt doft som innehåller marina alfalfa, Arabidopsis, hav kelp, marin fänkål och tång och andra ingredienser, som är världens äldsta sporter parfym.

Tyvärr är detta eleganta doft inte är lämplig för den populära stilen på parfym lyx sport kvinnor i världen inte orsaka för mycket eko. Men snart, sport parfym designer sikte på dem som tycker om sport hela tiden hålla kroppen doften av män, och denna inställning till livet och på uppdrag av mode.

Som rörelsen har successivt blivit en del av en hälsosam livsstil, har världens ledande kläder, parfym och kosmetika märken lanseras sport parfymer, även sport tillverkare och kända idrottsmän till en aktie, har erbjudit sport parfym som bär hans namn. Till 2002, det Män rörelsen parfymen inte bara blivit de mest populära doft produkter, också Europas mest populära julklappar.

Även om sporten parfym är populär i Europa, men i Guangzhou marknaden, men också svårt att hitta siffran rörelsen parfym. Reportrar var tvungen att hitta flera stora varuhus i Guangzhou sport parfym, gå några varv i kosmetika avdelningen och mellan sportkläder avdelningen slutligen hitta några flaskor på hyllorna i ett välkänt sport varumärke sport parfym, som är den Guangzhou enda varumärke av sport parfym.

Utelämnas av sporten parfym i Guangzhou, är bristen på korrekt förståelse av sport parfym. Sport parfym måste vara en naturlig kryddor, men smaken är inte så stark, raffinerade blommig citrus, är citron och bergamot citrus smak är gemensam för de flesta av de viktigaste sport parfym smak, män och kvinnor idrott parfym skillnaden stor. Så män kommer att känna med en blommig smak för "sissy", damer, men alltför lätt syrlig smak lite "manliga", kan resultaten av de två sidorna inte acceptera. Ytterligare andra engagera sig i inte vet skillnaden mellan rörelsen parfym och parfym, att det bara behöver välja ljuset smaken del av parfym kan vara, så inte tenderar att köpa sport parfym. Ovanligt att se en kund att köpa sport parfym, fick han veta att du väljer att idrotten parfym bara på grund av det än någon annan parfym billigare.

Det verkar att få folk att acceptera sporten parfym, behöver också en längre tid.

 1. E.Arden LIP - FIX CREAM SkinCare
 2. C.Dior HYDRA - STAR MOISTURE EMULSION DRY SKIN 50ml SkinCare
 3. C.Dior HYDRA - STAR MOISTURE - CREME - EMULSION DRY SKIN 50ml SkinCare
 4. Brand Wholesale SkinCare
 5. Jaguar JAGUAR MARK2 P / H EDT 5ml Women's Fragrances
 6. C.Dior ADVANCED WHITENING MASK 75ml SkinCare
 7. C.Dior Makeups SkinCare
 8. Lancome EAU DE BIENFAIT,2 IN 1 CLEANSER AND TONER 200ml SkinCare
 9. Lancome MAQUI - LIBRE SkinCare

如何進行快速卸妝?

 許多女性對化妝很重視,但對卸妝卻不那麼重視。實際上,卸妝也是很重要的,不正確的卸妝會嚴重影響皮膚的健美。據生物學家研究發現,晚上10點至次日凌晨4點這段時間,是表皮細胞分裂最旺盛的階段。因此,這段時間需要卸妝,洗去化妝品,讓皮膚得到充分休息,以防止衰老。

 卸妝時,如果貼有假睫毛應先取下。可用手指按住外眼角皮膚,由內向外輕輕揭下,如果假睫毛粘得比較牢,可先用酒精棉球拭掉粘膠再揭。

 卸妝可用乳化卸妝油或高級護膚香皂,以清潔面部,保護皮膚,若用卸妝油時,可先把卸妝油放在兩個手掌上,輕柔面部皮膚,使化妝油彩與卸妝油混合,再用紙巾擦掉,然後用溫水沖洗面部和頸部。若用護膚香皂卸妝,與平常洗臉一樣,只是不要用毛巾用力擦臉,把香皂塗在手上輕輕擦臉,再用溫水沖洗。去掉口紅時,不要用紙直接擦,可用專門除去口紅的乳霜,或普通冷霜,只要塗少許在嘴唇上,然後輕輕擦掉。

 卸妝後,要用營養護膚霜塗抹面部皮膚,加強面部皮細胞的活力,以保護皮膚。


Wholesale Brand Perfumes Fragrances

Hur man gör doften varar hela dagen?

Parfym är en slags på egen hand eller praxis i artighet till andra, till någonstans utstrålar en ren, charmig doft.

Men ofta bära parfym har en orolig att parfymen är mycket enkelt med avdunstning av svett och luften gradvis förlust! Nu ett litet tips för alla,

Innan nästa parfymen värt ett försök, kommer det att låta dig (och de människor runt omkring dig) kan njuta av en fräsch och varaktig aromatisk smak.


Använd inte för att förhindra lukten av tvål för att ta ett bad eller tvätta händerna, eftersom dess syfte är - att eliminera alla smaken.

Oavsett om du använder för att torka mer än dyr parfym, kommer smaken att vara överskrivning, så om du vill bestående doft, är det bäst att använda för att bada med tvål och parfym med ett varumärke.

2 mjukgörande gör ofta smaken mer hållbara. Bära parfym är bäst att inte använda parfym lotion torka kroppen, eller om du vill att gnugga parfym på i emulsionen, eftersom det mjuka våta huden kan parfym hårt låst för att förhindra den från att snabbt avdunsta.

(3) eller prova parfym gnugga på underkroppen. Eftersom värmen alltid att stiga, doften är också samma skäl kortet, för att gnugga parfymen i kjolar, knä på baksidan av anklarna, inte nacke eller axlar, kan du låta doft som varar hela dagen.

不同膚質的人如何化妝?

 中性膚質的化妝 沒有青春痘、細紋等困擾的中性膚質,任何化妝法都可以使用,但仍以基本的化妝法最適合。皮膚保養品和粉底均選用適合中性皮膚的製品。基礎護膚時,在臉上輕拍一層滋潤性化妝水,然後用指腹將適量的乳液塗抹於整個臉部;選擇透明的液狀粉底液,均勻地塗在臉上,再用粉撲拍上蜜粉;眼影使用粉狀的紅色系類,以表現明亮的眼神;再用紅色系的唇膏;最後刷上淡紅色的胭脂。

 油性膚質的化妝 皮膚給人以油亮的感覺,在化妝技巧上,以表現清爽感為最大的重點。基礎護膚時,先拍上收斂性化妝水,盡量少用乳液。基礎化妝也選用清淡型的用品,塗在前額、鼻樑等部位,以抑制油脂的分泌。選擇粉底時,清爽的粉狀粉底比液狀粉底來得適合。將粉狀粉底從臉部中心往外側均勻地塗抹。為避免因油脂的分泌而造成的脫妝,可噴上滋潤型化妝水將粉底溶於皮膚中。眼影可選擇調和性能佳,且質地柔細的粉狀型;唇膏宜用無光澤的紅色系,充分表現出女性的成熟韻味;油性肌膚往往給人粘膩的感覺,塗胭脂時要選用沒有灰白感的清爽型。

 乾性膚質的化妝 乾性膚質不易上妝,所以將有滋潤感的化妝品溶入肌膚是其化妝的重點。基礎護膚時可塗上充足的滋潤型化妝水和乳液。特別是眼部四周較干的部位可選擇精華素擦上;然後從臉部中心往外側塗抹乳液粉底;再塗上足量的蜜粉,但不可塗得太多,否則會使皮膚更加乾燥;唇部特別容易乾裂,在塗上唇膏前,抹上一層護唇霜,令唇膏持久和滋潤;胭脂可選用乳液狀滋潤型的,薄而均勻地暈染開。

 混合性膚質的化妝 臉部的T字區常呈油性膚質,但臉頰與眼睛四周往往是乾性,許多人的膚質都屬於混合型,尤其是油性與乾性差距過大時,在不高明的化妝技術下,常常不易上妝,或者是容易脫妝。基礎護膚時,將化妝水拍在整個臉部,然後用滋潤型乳液塗抹在較乾燥的部位如眼睛周圍等。油性部位則塗少量即可;粉底採用液狀的,將它塗在臉部後,用乾燥的海綿輕拭前額、鼻、嘴四周,吸取分泌過剩的油脂;刷上柔和的褐色系眼影,給人以自然亮麗的印象;唇部特別容易乾燥,應塗抹護唇膏,再塗上有少許油性質地的唇膏;以臉頰為中心,輕輕刷上胭脂,使臉孔顯得新鮮清純。


Brand SkinCares Cosmetics Wholesale

Doftämne Arom hemliga knep

Parfym är en slags på egen hand eller praxis i artighet till andra, till någonstans utstrålar en ren, charmig doft.

Men ofta bära parfym har en orolig att parfymen är mycket enkelt med avdunstning av svett och luften gradvis förlust! Nu ett litet tips för alla,

Innan nästa parfymen värt ett försök, kommer det att låta dig (och de människor runt omkring dig) kan njuta av en fräsch och varaktig aromatisk smak.

Ett, inte använda för att förhindra lukten av tvål för att ta ett bad eller tvätta händerna, eftersom dess syfte är - att eliminera alla smaken.

Oavsett om du använder för att torka mer än dyr parfym, kommer smaken att vara överskrivning, så om du vill bestående doft, är det bäst att använda för att bada med tvål och parfym med ett varumärke.

2, är huden ofta fukt för att medge smaken mer hållbar. Bära parfym är bäst att inte använda parfym lotion torka kroppen, eller om du vill att gnugga parfym på i emulsionen, eftersom det mjuka våta huden kan parfym hårt låst för att förhindra den från att snabbt avdunsta.

3, eller försöka parfym gnidas mot underkroppen. Eftersom värmen alltid att stiga, är smaken samma skäl kortet, för att gnugga parfymen i kjolar, knä baksidan av anklarna, snarare än i nacken eller axeln, kan du låta doft som varar hela dagen.


 1. Clarins MASQUE ABSORBANT ABSORBANT MASK 50ml SkinCare
 2. Brand Women's Fragrances
 3. Lancome CLARIFIANCE GEL 125ml SkinCare
 4. Lancome PUR CONTROLE MOUSSE 125ml SkinCare
 5. Brand SkinCare
 6. Biotherm BIOSOURCE LOTION TONIFIANTE INVIGORTING TONER 400ml SkinCare
 7. Lancome RENERGIE YEUX 15ml SkinCare
 8. Lancome EXPRESSIVE EYE 15ml SkinCare
 9. Brand Wholesale SkinCare
 10. Lancome FORTE VITAL SERUM 30ml SkinCare

粉底的使用方法是什麼?

 選擇粉底要根據自己皮膚的性質、狀態以及季節和目的。常用的粉底一般分為雪花膏型、液體型和乳劑型三種。雪花膏型油分比重大,形態如雪花膏,富於光澤,遮蓋力強,適宜於出席宴會、集會等大場面鄭重化妝時使用。但由於它的遮蓋力強,最好選用與自己的膚色相近的,以免造成不自然的感覺;液體型含水分較多,使用後皮膚顯得滋潤、嬌嫩、清淡,如果皮膚比較乾燥或化淡妝,液體型粉底是最佳選擇;乳劑型粉底,用水化開後,塗抹在皮膚上所形成的薄膜有斥水性,很少掉妝,適用於夏季或油性皮膚。

 塗粉底霜的方法主要有兩種,用手指塗和用海綿塗。用手指塗,要用食指、中指、無名指三個指頭的指肚,輕輕拍打、拍勻。手法有三種:第一種手法是正面拍打,不做移動,即發出「叭叭」的聲音。這種手法拍上的粉底霜,與皮膚結合緊密,附著力強,顯得自然,主要適用於遮蓋各種色素斑及疤痕。第二種手法是,手拍下去即將手指滑向一旁,發出「叭嚓」的聲音。這種方法可以使粉底霜塗抹均勻、自然。立體化妝時,為使影色、亮色與粉底銜接,多用這種方法。第三種手法是,用手指在皮膚上蹭一蹭,發出「嚓嚓」的聲音。這種方法常用在塗好粉底霜後,輕輕地將表面抹勻。但開始不要使用這種方法,因為這樣塗敷的粉底霜容易脫落,而且顯得不自然,像浮在臉上。用海綿塗,用潮濕的海綿蘸粉底,用拍擦的方法均勻塗敷於皮膚上,塗敷時由下向上,由中間向外塗,不要來回塗抹。需要塗厚一些時,用按的方法塗敷第二遍,加強粉底與皮膚的親和性。

 特殊皮膚的粉底塗敷方法:皮膚敏感者,應用指腹塗敷粉底,避免海綿對皮膚的刺激;毛孔粗大、皮膚粗糙者,先用淺色粉底塗敷一遍,再用與膚色接近的粉底塗敷一遍;皮膚發紅者,先用淺綠色或淺藍色粉底塗敷紅的部位,再用接近膚色的粉底塗敷;色斑皮膚,先用遮瑕膏塗在色斑部位,再塗敷接近膚色的粉底;枯黃的皮膚應用粉紅色粉底,使皮膚顯得紅潤;較黑的皮膚要選擇淺咖啡色或深土色粉底,切勿選擇淺色粉底,防止粉底與皮膚色反差太大顯得不自然。

 塗好粉底霜後,用手指在上面按一下,如果留下指紋,那就是塗厚了;要是滑溜溜的,就是塗得不夠。合格的標準是,手指一打滑馬上就停止了。


RSS 2.0