Brand Perfumes

 
品牌 KRACIE 葵堤亞
品名 膠原蛋白沐浴乳_沐浴精
存貨
規格/說明 550ml 99$190 產品說明: Kracie 膠原蛋白保濕精華沐浴乳。日本原裝進口,猶如牛奶般的濃郁滋潤,泡沫柔細豐富,深入毛孔徹底洗淨多餘的油脂跟污垢,含天然膠原蛋白,能給予肌膚高度保濕效果,滋潤因子可將肌膚的水分緊緊鎖住,讓全身肌膚猶如嬰兒般的細緻柔軟,洗後散發出高雅的花果香氛,全身肌膚散發出絲緞般的光彩。
銷售類型 Wholesale
  1. 包包
  2. 香精
  3. Brand Perfumes
  4. 名品
  5. 進口包包
  6. 禮品
  7. Fragrances

Vad är att stödja bröstförstoring kvinna?

Bröst, bröstförstoring, blev staden många kvinnor idag står inför, måste överväga frågan. Long, i slutet Vem Feng Vem skall Feng för länge, kan inte alla Bröstförstoring answer dras.

Vad är ett starkt andligt stöd för dem som vågar bröstförstoring? Den här reportern besökte flera olika sektorer av kvinnliga bröstimplantat till Shanghai Charity Hospital öppnas dem svåra att öppna hjärtat.

Pursuit of kurviga dansare

Miss Ann, 27 år gammal, Guangzhou City, en trupp dansare. Hennes vackra ansikte, är siffran ganska vacker, och det enda jag beklagar är att bröstet skyldig upprätt.

Miss Ann är mycket pinsamma föreställningar i The ‧ åtta fest för att fira det senaste året, hon och en skådespelare hoppa snutt av "Svansjön". Jag vet inte i förväg inte ha bh eller alltför slå, dans dans, kände hon tydligt behån skiftet dynan material. Skådespelare jag inte inse att, just då, styrs han henne att göra en rutin rotation, rotation, hennes bröstdynan plötsligt pressas ut och faller till marken. De första raderna i publiken kunde inte låta bli "wow" ut!

Hon sprang tillbaka till omklädningsrummet kunde inte låta bli att brista i gråt, den första i sitt eget slarv att skylla, då skällde från bröstdynan den kritiska ögonblicket att göra problem. Sedan fatta beslut av kirurgisk bröstförstoring, i syfte att en gång för alla.

Lite mer medicin man varnade: "Din stackars koagulation, såsom kan inte stoppa blödningen så fort som möjligt efter operationen blir det livshotande." Hon visste inte var hjälten stolthet, svarade: "mycket osannolikt farligare än ett barn, mindre operation vågar inte göra i framtiden, hur få barn? "

Kirurgi i Fröken Ann insisterande, resultatet tyvärr gjorde henne make. Liten bröstförstoring operation är verkligen nästan hennes liv: hennes svår blodförlust kirurgi, blod och mängden nästan Kejsarsnitt på.

I själva verket, fröken Ann än någonsin verkar vara fylligt många, höjningen av bröst kurvan till henne charm.

Kan vara helt befriad från oro skull kände människor tydligt att hennes dans är lätt och bekväm än tidigare är mycket mer förståelse och förståelse av karaktärerna före och efter annan person.

För att visa charm kvinnor till sin man

Ms paket, 34-år gammal, en Guangzhou sjukhus sjuksköterskor. Hon skulle ha sin egen lägenhet bröst är inte stor omsorg tillfälliga mans angelägenhet gjorde henne snabbt till beslutet att bröstförstoring.

Kanske dåligt samvete, ensam dag man sent en natt till sin hustru erkände till slut allt.

"Jag kan inte tro att vår kärlek försvinner på grund av denna incident, har ser fram emot ditt initiativ och tala ut allt ... Nu, förutom att påminna dig senare uppmärksamma självdisciplin, men också att be dig ett ord, henne hur att förföra dig? "paket Ms Tao.

Sa att du kan vara svårt att tro, eftersom hennes bröst är stora, relativt sexig. "Hennes man sa.

Det verkar fram till de senaste åren har varit arbete, hushållsarbete, barn och storleken på saker, stör hon röran att observera de fysiska förändringar. Själv i spegeln, hon uppenbarligen tror att de är lite gamla, speciellt som ursprungligen inte är små bröst lång tid att få henne ytterst försiktig och erfaren produktion, amning sju eller åtta år efter den redan hängande ganska kraftfull.

Upprymd när hon meddelade sin man är beredda att göra bröstförstoringar, har hennes make förberett ett antal näringstillskott för att återställa kroppen, inte bara för henne, men insisterade på att hennes operation efter en månads semester i konvalescens. "Detta för mig att göra, vill jag för dig som boskap och hästar." Möta tacksamma ögonen på sin hustru, sade han. "Är det inte för dig, som kvinna, jag är inte för gammal, och jag vill multi-display för att visa sin charm ...", säger hon korrigeras.

Tillbaka ungdomliga vigör att känna

Chen, 50-åriga chef för ett företag. När du letar efter sin dröm älskare och bestämde sig för att gifta sig med varandra, en hela kroppen skönhet och kosmetisk kirurgi.

"Fem ‧ före förra året, Ms Chan av 50-åriga kvinnan ägare av ett privat företag i Shenzhen med en mindre än hans nästan 20-årig pojke hölls i hemligt bröllop. Hon ovilliga att göra det i smyg, men på grund av hans envishet, skulle hon ha uppfyllt.

Prata om det här gamla fru lilla mans kärlek efter den berör både krokig och främmande.

För fem år sedan avslutade de rätter sin mans begravning, Chen, en ensam person att återvända försök att ärva utvecklingen av sin make under sin livstid karriär, och började rekrytera talanger. Starkare företag, offentligt lovade "kan goda resultat anses vara hemmet och att ordna bostäder och entusiastiska kandidater.

Ett par tycks vara en relation ungdomar väckte uppmärksamhet Ms Chan-talet såg jag unga män vackra, smala vackra unga kvinnor att träffas mycket god passform.

Förhandla veta att flickan måste hitta ett jobb, hon syftar till att följa med sin pojkvän att komma till kandidater. Pojken färsk examen vid ett universitet i norr, skyndsamt specialitet Ms Chan sällskap behövs. Så inte ladda vad tungan undertecknade de två sidorna anställningsavtalet.

Pojken heter Xiaoyong, är han mycket smart, särskilt bra att tillämpa sina kunskaper, få lång tid, under hans ordförandeskap, har han utvecklat en ny generation av export-orienterade produkter.

Inte vill, löften livslängd med sin flickvän, men i motsats till att i nära och tas i en framgångsrik karriär, och har en rik mans famn av de privata husen, bil och andra tillgångar.

Kärlekstörstande i Xiaoyong förlorade helt nedstämd, deprimerad, olycklig hela dagen.

Chen är inom synhåll, ängslig hjärta. Till en början tar hon hänsyn till de större intressen i bolaget, mer i framtiden, hennes tankar faktiskt mer magiskt, tänkte hon, är Xiaoyong den känslomässiga slaget är så deprimerad, så länge den känslomässiga fukt, situationen kommer att omedelbart byta framöver.

Ms Chan är några uppriktiga ord för att skingra den oro som Xiaoyong: "Jag ber er att hålla ihop hela mitt liv, jag vill bara göra din ande åter glada av denna särskilda känslor naturligtvis jag också skulle vilja göra för att befria sig inför. ensam ......

Chen externa temperament skulle ha varit trevligt, men för att minimera externa gapet de två sidorna på grund av ålder, hon fortfarande gärna spenderar miljontals för att utföra den systemiska skönhet och kosmetika. Just bröstförstoring operation ett tillbringade nästan fem miljoner. Chen är inte bara kroppen av människor ser kurvan höjdpunkter, och strålande, gott humör, jämförbar med 34-åring.

Ask och Xiaoyong bröllopet känslan, svarade han: en kvinnas liv, en gång aktiverats, kommer utstråla gränslösa vitalitet, kan det slå tillbaka alla invasionen av deras fysiska skadliga till det normala bör vara ankomsten av gaggig hamnar på efterkälken.
http://fragrancesorg.blog124.fc2.com/