Fragrances Wholesale

 
品牌 CANUS 肯拿士
品名 新鮮山羊奶回春乳液/有香身體乳_身體乳
存貨
規格/說明 1000ml 450$1800 產品說明: 完全天然配方調製的新鮮山羊奶回春乳液,不含化學物質,讓您的肌膚更享最寶貴的呵護與滋潤,貼心的壓頭新包裝,讓貼心的改變更能讓您輕鬆愉悅地保養肌膚。山羊奶被推崇為最自然最滋潤肌膚的護膚聖品, 它能被肌膚完全地吸收~屬於肌膚喝的山羊奶,自然的山羊奶旋風,當然也漫延到亞洲地區,追求天然風尚的你,也不應該錯過體驗全家大小都適用的CANUS山羊奶的機會。純淨天然,為來自加拿大保養聖品。
銷售類型 Wholesale
  1. Fragrances Wholesale
  2. SkinCares
  3. SkinCares
  4. 藥粧品
  5. 禮品
  6. 進口香水
  7. 男性香水

Så att huden under helgen till lycka

Med all den livliga staden, ivriga helg, hungrig under två dagar av frihet och lätthet. Shopping, vänner och fest dryck, koncentrisk älska sin utflykt utflykt ... planer för helgen för att berika den romantiska.

Om arrangemang för hur rika, ta hand om sig själva att du har något rätt och fel gör inte - bränsle för huden. Vecka snabba arbete för dig att sköta "klä på dagen fri att ta hand om det, för att göra helgen ännu mer lyster till bristningsgränsen.

Efter en vecka av hårt arbete, huden på kroppen som stämningen, trött. När de behöver ta ett varmt bubbelbad, hud och humör samtidigt koppla av. Lägg hälften badkar med varmt vatten, är 40 grader är lämpligt, strö badsalt och väldoftande blommor i vattnet. Linger, är kroppen full drift omfamning av vattnet, de tankarna bort från allt det liv och rörelse i trubbel öppna ljud, melodiska musik, långsamt i det meditativa tillståndet av kropp och själ i denna underbara rike ordentligt stretch ljus.

Vädret människor har ett gott humör, men inte försumma hela tiden frånvaron av UV på huden skador. Du måste ha solen och fukt i en kropp fuktighetskräm eller body lotion, både för dig att stå emot UV-ljus, men också för att ge huden tillräcklig näring.

Applicera ett tunt pulver, är huden mer vitt och anbud, ögonlocken något torka några ljusa skuggan blinkande öga, ljusa ögon stirra på allt glamorösa, belagd med ett inslag av naturlig färg läppstift, skildes rosa läppar något uppfriskande.

Öppna garderoben, soligt väder, bära en ljus färg fritidskläder. Nämn charmiga lilla handväska framför spegeln på cirkeln, se ut precis som en frisk partner i.

Lätt till shuttle i en fullsatt centrum, är du Xuanmu landskap, ljusa ängel. Hudvård, vård för sig själva. Till glädjen i helgen börjar nästa vecka, nya gnistra.

För det andra, uppmärksamma utsläpp av sex vackra ögon förmörkade "fienden", alkohol, cigaretter, sol, luftföroreningar, brist på sömn och gick ut kosmetiska skador på känsliga ögon hud den skyldige. Alkohol kan främja blodcirkulationen och expansion av små kapillärer runt ögonen om överdrivet drickande, brustna blodkärl, bildandet av fula fläckar. Cigaretter och överdriven solexponering kommer att göra huden på ögonskada, vilket resulterar i rynkor. Bakterier i den förorenade luften och utgångna kosmetika i ögonen kan orsaka infektioner, och brist på sömn är mycket lätt att sätta dig in i en "Panda", så måste arbeta övertid, brukar vi borde ta de marginaler för att fånga upp sömnen för att hålla dig fräsch och frisk ögonen.

Mest användbart är en kräm för hud och ögon, men många kvinnor vet någon kräm avvikelse ögat. Vissa människor proppfull med rynkor, säckiga ögon, mörka ringar och påsar under ögonen bara för att tänka på det med grädde, en del bara med ögonen, det finns tjejer som jag är ung, att inte använda ögonkräm dessa är felaktiga förståelse.

Eye rynkor beror på att epidermis är torr och tunn, är fin sil-liknande struktur med kollagen och elastin så småningom förlorade, kommer den ursprungliga kollagen fibrer och elastiska fibrer invävd skador vara av varierande tjocklek, rynkor . Påsarna under ögonen är ytterligare åldring av hud och ögon, hud och subkutan vävnad från underhudsfettet ner produkten, så vidta försiktighetsåtgärder i avsaknad av rynkor och andra problem, med bara hud och ögon.

Unga flickor ögon hud, men överanvändning, årstid, miljöfaktorer finns också, så flickorna mellan 18-24 år kan också utvecklas för vana att använda ögonkräm.

Kvinnor möter den första avslappning del av åldrandet under ögonen och ögonlock, även om ingen hörn tre framstående kråksparkar, men mer skör, så det rätta sättet att använda eye finger cream ringen längs insidan ögonvrån, övre ögonlock, ögon slutet, nästa Ögonlocken gör cirkulär massage, huden absorberas fullständigt. Samtidigt, med tillräcklig sömn och en massa grönsaker, frukt för att hålla ungdomarna i huden och ögonen.

Dessutom är strukturen hos ögat huden och huden i ansiktet. Huden runt ögonen är den tunnaste stratum corneum i mänsklig hud och sebaceous distribution av minst regional, samma människor som är mest aktiva delar, så ögonkräm och grädden är helt annorlunda och kan inte blanda.
http://perfumesorg.livejournal.com/