SkinCare Wholesale

 
品牌 CRABTREE 瑰柏翠
品名 園藝大師護手霜_100ml _護手霜
存貨
規格/說明 100ml 390 $ 700 產品說明: 採用天然植物完美的配方調配,足以保護及滋潤工作後粗糙的雙手。隨著時間的消逝,妳是否在不經意時忽然發現歲月竟悄悄在您的雙手留下了痕跡,雙手可以說是身體部位中被應用最頻繁的器官,但也是最容易被忽略的。 瑰珀翠園藝大師系列是專門為喜愛戶外活動或園藝樂趣的朋友所設計的,有了園藝大師的照料,您將再也不必擔心因為享受陽光泥土與園藝之樂而導致雙手乾燥。 使用方法:取適量置於雙手,稍做揉搓,即可快速滲透吸收,從此柔嫩雙手照樣幹粗活,可多次取用,搭配護手手套效果更佳。
銷售類型 Wholesale

Tio Smaken är den mest gynnsamma för den mänskliga kroppen

Enligt forskning, till en mängd olika smak på människokroppen stimulera roll som varje är inte samma sak, och därmed spela en roll i fitness väljer doft baserad på fysisk kondition. Nedan listas de tio mest nytta för människokroppen doft.

1 grapefrukt:

  ilska systemet roll, och kan förbättra lämpliga spänd.

2, Jasmine:

  dess doft kan förbättra kroppens förmåga att klara av komplex miljö, för att eliminera syndromet orsakar psykiska och fysiska defekter.

3, Orange:

flesta tjänstemän i alla åldrar. Den apelsinsmak kan förbättra arbetet effektivitet, eliminera spänningen som genereras av de kontorsanställda i kontoret för undertryckta atmosfären, en känsla av oro. Apelsinarom kan också påskynda depression och tankar om utanförskap, för att öka förmågan att betona på miljön.

4, Camation:

  nejlika rökelse för att förbättra minnet, för att underlätta bättre tillgång till extern information.

Geranium:

  här pelargon fastighet anläggningen lukt kan öka självförtroende och vilja folket att ändra stilen på obeslutsamhet.6, ingefära:

  rika ingefära kan öka stressen kapaciteten, minska trötthet, öka uthålligheten.

7, kanel:

  kanel psykedeliska-smak som gör upbeat, erfarenhet fritt, avslappnad och glad känsla. Barn och gravida kvinnor bör inte lukta här doften.

8 bergamotene:

  här doften kommer att möjliggöra för människor från den psykologiska pressen som orsakas av den yttre miljön för att lösa de berörda bekymmer.

9, sura citron:

  en mindre roll i höga andar, och lindring av depression och melankoli.

10 Lavender:

  insomniacs "medicin" för att förbättra symtomen vid depression och hysteri, och avlägsnande av spänning, lugnar levern Xihuo hämning provocerande impuls.