Women's Fragrances Wholesale

 
品牌 VERSACE 凡賽斯
品名 可樂baby男性香水_男性香水
存貨
規格/說明 50mlv. 399$950 產品說明: Versace 牛仔系列的Baby Blue在1995年推出後深受香水迷的青睞,這款 適合少女與寶寶使用的香水以淡雅、溫馨為特色,不論在香氛的調配與香水瓶的設計上都別具一番風味。 Versace Baby Blue 瓶身特別使用毛玻璃,加上美式塗鴉小巧多彩的可樂瓶造型令人愛不釋手,搭配具異國風味的圓形鐵盒包裝,更具收藏價值。 香氛特別選用了清新的花果香調,前味融入了蜜柑、酸橙樹、薰衣草,中味洋溢著天竺葵、康乃馨、纈草花、鼠尾草的輕柔,後味則轉為溫暖的迷迭香、 西洋杉、鼠尾草,是一款別具自然力與活力的香水,給人清新、自然、有親和力的感覺,更是可樂迷不可錯過的珍藏品之一。 前味 : 蜜柑 、 酸橙樹 、 薰衣草 中味 : 天竺葵 、 康乃馨 、 纈草花 、 鼠尾 草葉 後味 : 迷迭香 、 西洋杉 、 鼠尾草
銷售類型 Wholesale
  1. Chlo,e NARCISSE PARFUM 3.7ml Women's Fragrances
  2. Herrera HERRERA FOR MAN men's Fragrances
  3. Herrera HERRERA Women's Fragrances
  4. Fendi FENDI Women's Fragrances
  5. Fendi FENDI EDT 1.7FL.OZ Women's Fragrances
  6. Versace WHITE JEANS WOMAN EDT SP 75ml Women's Fragrances
  7. Versace BABY BLUE JEANS EDT SP 50ml men's Fragrances
  8. Clarins EXTRA - FIRMING NIGHT CREAM SkinCare
  9. Clarins MULTI - REGENERANTE NUIT T.PEAUX 50ml SkinCare
  10. Clarins HUILE ENTI - EAU 100ml SkinCare

Countdown: Jul skönheten i deras skönhet trollstav

Takten i julen närmar sig, och du alltid känner att det inte finns tid att ta hand om sin hud? Bränna midnatt oljan efter den svarta ögonhålan, ansikte rynkor, acne också köra med på resan. Denna tragiska historien om hur ett gott humör att hälsa ankomsten av julen? Vem skulle inte vilja vara den mest fantastiska skönhet på julafton och karneval natt? Oroa dig inte, så länge du omedelbart ta ut Santa Claus i förväg för att ge dig en julklapp: deras skönhet trollspö, är du säker på att bli den coolaste publiken!

Den första trollspö att bli för små akne

Om du fortfarande inför acne problem, skulle det behöva agera snabbt för att Oh! Du måste intensifiera bort dem alla, till återhämtning från behandlingen, åtminstone låter ni insisterar på en vecka. Tänk sju dagar senare på julafton är en vacker och felfri krossa, ta en liten ansträngning, vilken relation?

En djup rengöring

För att hålla huden fräsch och miljön är lika med ett återkallande av grogrund för akne, så förr eller senare, är den rena mycket viktigt. Kan välja att ha anti-inflammatoriska, bakteriedödande, olja effekt Deep Cleansing Shili. Tvätta före första satte händerna med tvål och rena, för att inte hantera bakterierna i ansiktet. I ansiktet för att undvika acne plats bredvid cirkelrörelse försiktigt massage, som hjälper den anti-inflammatoriska. Shili motsvarar hudens skyddande film, för att förhindra huden tight, kan också göra din hud från farorna med damm.

Personer med fet hy behöver en vecka att göra en djuprengöring 2-3 gånger, torr hud, behöver du 1-2 gånger i veckan. När din hud ser tråkig, inte glänsande, lätt att producera ilska, behöver du en djuprengörande. För att göra den djupa rengöring och ytrengöring, i synnerhet, måste uppmärksamma de T-formade delar, eftersom detta område är det mest kraftfulla ansiktet talg sekretion också åldrande celler ackumulering.

Om du använder masken för att göra djuprengöring, måste också uppmärksamma några tips: tjockleken på smear att överskuggas av porerna, bästa starten målning från temperaturen av de lägre kinder och panna, näsa (näsa delar Tuyun), haka (undvik öppna ögon och mun), så att fördelarna med masken torktid, de aktiva ingredienserna i masken jämnt för att vara effektiva.

Vanligtvis finns det en mask att göra processen är att använda rätt mängd scrub för att försiktigt massera ansiktet och tvätta sedan, vilket är att ta bort nagelbanden och död hud på huden för att maskera de näringsämnen lättare absorberas av huden.

Tvätta bort väntetiden innan masken: hudtemperaturen är högre på våren och sommaren, mask deponeras på 15 minuter, tiden för höstsäsongen, du behöver lite längre, 30 minuter är lämplig.

B, desinfektion + PIN klart

Att ha låta den lilla akne klassen, glöm inte mogen acne nålen tydlig. Innan fritt från nålen med en varm handduk på acne platsen tre minuter, och sedan en bit bomull doppad i alkohol svabbar vill fästa tydliga akne. När nålen klara acne nålen snett placerat akne (45 ° vinkel), insatser från lätt till tung. Om du har en del rädsla, sedan den professionella skönhetssalongen för att gå till detta program för kosmetolog att hantera. Applicera slutligen en anti-inflammatorisk mask kan vägen också ta en paus, varför inte?

Blackheads eller tidig inflammerade akne behöver inte använda en nål för att rensa, om inte acne har mognat, det är uppenbart vit pus huvudet i huden epidermis innan de kan sätta tydliga. Needle tydliga hand-set, måste nålen vara exakt, var inte mjuk, eller så kan få allvarliga konsekvenser.

Måste vara ren innan nålen klara ansiktet, de första porerna mer öppna och ta bort ytan olja, acne nålen innan värmesterilisering, nålen på 100 ° C i kokande vatten i ca 5 minuter, ta bort och sedan till alkohol desinficering, acne nålen 45 grader diagonal i det drabbade området med pus i akne drabbade området, försiktigt hugg, båda händerna pekfingret svept med en pappershandduk, bredvid akne munnen kläm försiktigt, ska omedelbart upphöra att fortsätta att pressa pus pressas ut, färgade te med en bomullstuss olja-innehållande fungicida föreningar lotion anbringades på såret hudytan; Återapplicera anti-inflammatorisk akne läkemedel.

Uppmärksamhet på vila, näringsriktig kost

Med den gradvis ökande det dagliga arbetet, sena kvällar har blivit vardagsmat. Och nu är den kallaste tiden, behöver lägga till fler kalorier i kosten är så kryddstark mat stimulering avgörande för ett landskap på bordet. Var försiktig på dessa vanor för att eliminera acne kraftigt, så denna vecka måste du vara uppmärksam på vila och kost, är det mest förnuftiga sättet att ta bort akne.

Rekommenderas: kontroll diet. Den moderna näringsrik, fet hud. För att kontrollera utsöndringen av hudfett, då först och främst måste du undvika att äta för mycket olja. Jag är för att minska stekt mat, fet mat diet, förmodligen i sex månader förbättrades fet hud avsevärt. Och nu äter mycket ljus.

Wand med mörka ringar säger byebye

Vackra ögon är en nödvändig vapen skönhet, så du vill vara den mest ovanliga ett, och säga adjö till mörka ringar är ditt magiska vapen. Och mörka cirklar i denna korta tid att säga adjö till det? Stöd ett drag för att ge dig:

En, bort från alkohol och tobak. Tobak och alkohol kan orsaka och känslig för Cuibo ögat stimulering av huden, så när du ofta träffar kollegor, kan du tillåta dig själv att hålla sig borta från dem.

B, och främja blodcirkulationen. Arbeta trött, kan lätt leda till ögon-hud blödning och bildandet av blåtira den här gången måste vi intensifiera sitt främjande av blodcirkulationen i huden. Du kan välja det här sättet: Praktiska handflatorna gnugga varandra varma, snabbt palmer släpps ut på ögonen i 5 sekunder, sedan upprepa. Denna metod är inte bara en god effekt, men också för att eliminera ögontrötthet, och förhindra lång-påsar under ögonen för att eliminera mörka ringar.

En hand om ögonen, kan ögat övningar massage påskynda spridningen av ögonmusklerna och muskler öga är täta. Om åldrande före ankomst gör ögat motion.

Lär dig massera ögat:

Spara bambu hål, string och hål vind kan solar plexus lindra ögontrötthet, främja poäng blodcirkulationen. När du länge brist på sömn eller en lång tid att möta datorn genom att trycka dessa punkter kommer blåtira lättas.

Steg 1 till: Cuanzhu punkter i pannan mellan något grunda depression. Tryck och håll båda sidorna av akupunkturpunkter, massage tekniker tumme lite som de två akupunkturpunkter med tryck.

Steg 2: Mei Wei del av platsen för en liten depression är strängen och hål vind. Med långfingret eller pekfingret långsamt och försiktigt på insidan av Tuirou.

Steg 3: ögonkräm, ögonmask Inte en mindre. Oavsett hur upptagen du är, morgon och kväll, glöm inte att använda ögonkräm, använda med båda händerna från insidan hörnet, utanför ögonvrån för att försiktigt massera cirkelrörelse för att underlätta penetration och absorption. Dessutom, om dina mörka ringar är för "ljus", och sedan den bästa tiden effekterna ögonmask varannan dag, är detta till stor nytta för mörka ringar och gå till ögat skrynklas.