HENNES Hårvårdsritualer hår, frisör, hårvård

HENNES Hårvårdsritualer

hår, frisör, hårvård
Italienskt extremt hantverksskickligt hårvård och underhåll
Anti-aging hårvårdsproffs Silikonfritt schampo
Kändisrekommendationer Toppsalongsmasker som används av hårguru
HER Frisör Taiwan General Agent Long Kee Industrial Co., Ltd.
LUNG JYI INDUSTRIAL CO., LTD.
http://www.perfume.com.tw/her
https://www.facebook.com/her.haircare
https://www.instagram.com/her.hairnet


HENNES hårvård från de italienska alperna

Varumärkeskoncept
Innovation är grunden för allt vi gör. Våra laboratorier bedriver intensiv och innovativ forskning om formuleringar som utnyttjar de terapeutiska effekterna av växter och högpresterande tekniska ingredienser, och vi har alltid
Resultatorienterad letar alltid efter nya spännande råvaror och effektiva teknologier.
Ytterst är vårt mål att utveckla vårdprodukter som ger näring åt håret och återställer det avsevärt redan från första användningen, vilket också är trevligt.
hår i sitt ursprungliga skönhetstillstånd.
För HER-sortimentet använder vi bara avancerade, avancerade ingredienser som inte bara är effektiva, utan förbättrar hälsan och utseendet på ditt hår. I vårt labb går vi inte
Eventuella genvägar, inga fillers, parabener, formaldehyd eller andra "dåliga grejer".
HER: Traditionell växtbaserad hårvård med spjutspetsteknologi.

Inspirerad av konst, vetenskap och natur
Inbäddat i en lummig dal i Veneto-regionen i Italien, är Floriani Estate en 300 år gammal villa med fantastisk palladisk arkitektur.
Det är också ursprunget till HER-serien av hårprodukter.
Elegansen i själva byggnaden och den naturliga skönheten i det omgivande landskapet är kärnan och inspirationen i HER-kollektionen.
Färgerna, dofterna och sammansättningen av gårdens naturliga miljö inspirerade oss att skapa produkter med rika aromer, och våra vackert designade flaskor och burkar inspirerades av de dekorativa egenskaperna hos Floriani-gården.

Historien bakom varumärket
Originitalia är upphovsmannen bakom HER-sortimentet av hårprodukter, ett familjeföretag som växte fram ur de frodiga dalarna i Vicenza-regionen i nordöstra Italien.
De grundande medlemmarna av Originitalia är Enzo och Pino Riva, tillsammans med deras bästa vänner, kemisten och formuleraren Giulio Orso och den botaniska aromaterapiexperten Pietro Vagheggi.
De startade företaget på 1970-talet, inspirerat av floran i den omgivande landsbygden, samt det unika, lågmineraliska flodvattnet från Dolomiterna.
1989 bosatte sig Originitalia på Florianis gods, vilket gav dem möjlighet att investera i ett toppmodernt laboratorium. I dessa laboratorier använder de olika formuleringar för att ta fram
Den mest effektiva delen av naturliga växtextrakt, vilket utökar möjligheterna för botaniska skönhetsprodukter.
Idag är Originitalia fortfarande en familjeföretagsmodell, ledd av den andra generationen Rivas och Orsos, och har alltid haft samma filosofi.
HER: Traditionell växtbaserad hårvård med banbrytande teknologi.

https://lungjyi.net/haircare